Vstupte do eshopu

Proteinové nápoje

Do vhodné nádoby "shaker" přidáme potřebné množství studené vody, obvykle 200 ml a pořádně promícháme. Ihned konzumujeme. Nápoje, při kterých je nutný ohřev ohřejeme na požadovanou teplotu. V případě ohřevu v mikrovlnce, vždy sejmeme víčko shakeru.

Proteinové polievky

Do vhodné nádoby "shaker" přidáme potřebné množství studené vody, obvykle 180-200 ml a pořádně promícháme. Polévky je možné libovolně dochucovat kořením a solí. Před konzumací ohřejeme na požadovanou teplotu. V případe ohrevu v mikrovlnce, vždy sejmeme víčko shakeru.

Proteinové omelety

Do vhodné nádoby "shaker" přidáme potřebné množství studené vody, obvykle 80 - 100 ml a pořádně promícháme. Opražíme po obou stranách na teflonové pánvi s trochou oleje. NÁŠ TIP : Omelety si připravte na pánvi na lívance, ne které na troše olivového oleje nejdříve osmažte pórek, nebo nakrájenou hlívu ústřičnou, případně žampiony a zalejete je připravenou směsí. Dochucovat lze solí a kořením dle potřeby.

Proteinové lívance

Příprava stejně jako proteinové omelety

Saláty

Salát z povolené zeleniny nakrájíme na tenké proužky, dochutíme kořením, dosolíme, přidáme špetku olivového oleje a konzumujeme v libovolném množství.

Dušená zelenina

Povolenou zeleninu (květák, brokolice, dýně, fazolové lusky) dusíme do měkka. Podle chuti přidáme sůl a koření. Konzumujeme v libovolném množství.

Květákový krém

Květák uvaříme do měkka. Po uvaření odlijeme část vody a ve zbytku uvařený květák rozmixujeme na kaši, kterou dochutíme solí a kořením podle chuti.

Celerové hranolky

Celer nakrájíme na tenké proužky. Promastíme ho olivovým olejem, osolíme a dochutíme kořením (černé koření, nebo. gyros koření, nebo. gřilovací koření, nebo. červená mletá paprika). Následně takto promaštěné celerové hranolky vložíme do vhodné nádoby na zapékací papír a pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů cca 40 minut - respektive - dokřupava.

NÁŠ TIP: Falešné Kološvárské zelí

Kysané zelí v požadovaném množství (malá miska) podusíme do zlatova na špetce olivového oleje. Ve vhodné nádobě "shaker" připravíme boloňské špagety podle návodu a promícháme ho s podušeným kyselým zelím. Vhodné od fáze II.